Rengøring af kontorlokaler i København

Rengøring København

Velkommen til din foretrukne hjælp når det kommer til rengøring af diverse kontorlokaler i København. Her hos Dahl Rengøring er vi specialister inden for alt, der har med rengøring at gøre. Vi arbejder ekstra meget med rengøring af kontorlokaler og både inde- og udemiljøer på virksomheder over hele Københavnsområdet.

Vores arbejde ved Dahl Rengøring i København

Vi arbejder mere eller mindre med alle former for rengøringsopgaver. Som udgangspunkt siger vi ikke nej til en opgave uanset hvor lille eller stor den er, og vi kan hjælpe med at gøre rent for både virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Uanset hvilken form for rengøring I er ude efter, kan I altså trygt kontakte os.

Vi arbejder ud fra en filosofi om, at kunden altid er i centrum. Det er yderst vigtigt for os, at I som kunder er tilfredse, så vi i fremtiden kan fortsætte et tæt samarbejder. Derfor tilbyder vi naturligvis altid, at vi kan give jer et helt uforpligtende tilbud, inden vi fortsætter et eventuelt fremtidigt samarbejde. Dette giver jer muligheden for at prøve vores service, inden I beslutter jer for, om I vil indgå i en fast aftale, hvor vi gør rent for jer med jævne mellemrum.

https://www.dahlren.dk

Vores mange års erfaring har også lært os, at der ikke findes to opgaver, som er ens. Dette betyder naturligvis, at vi kan skræddersy en løsning og aftale, som passer præcis efter jeres behov. Hvis I for eksempel blot har behov for den basale rengøring af kontorlokalerne, så I kan få et renere og sundere arbejdsmiljø, så laver vi gerne en aftale med jer. Det kan også være, at I er interesserede i mere komplekse løsninger, hvor vi både gør rent inde og ude og måske hjælper jer med havearbejde og vinduespudsning. Vi har desuden mange års erfaring med trappevask og arbejde med boligforeninger, og vi kan også hjælpe til ved større projekter, hvis I for eksempel skal bytte kontor eller tømme lokaler.

Har I brug for hjælp med afhentning af storskrald eller for eksempel snerydning om vinteren, kan vi også hjælpe jer på den front.

Fantastisk service og god rengøring til konkurrencedygtige priser

Hos Dahl Rengøring i København vil I altid blive mødt af motiverede og serviceorienterede medarbejdere. I kan forvente jer en service af den højeste klasse og et resultat, der overstiger jeres forventninger.

Med vores mange års erfaring har vi fuld forståelse for, at I gerne vil forstyrres så lidt som muligt. Derfor tilpasser vi os gerne jeres arbejdstider og laver en unik løsning for jer. For mere information eller for at få et uforpligtende tilbud beder vi jer at kontakte os eller læse mere om erhvervsrengøring

admin Forfatter