Lykkelig med tankefeltterapi

Lykkelig med Option processen

Nu har du mulighed for at lære noget mere, om dig selv.

Du kan ikke arbejde med noget, du ikke er bevidst om,

men du kan godt føle dig dårlig af noget, du ikke er bevidst om. Al udvikling starter med bevidstgørelse. Denne opgave vil hjælpe dig til at blve mere bevidst om dig selv.

 

Opgaven:

Lyt med accept!

Find et stille, behageligt sted, og sæt dig med pen og papir.

Spørg dig selv: “Hvad har været hårdt for mig?”

Sid mindst 10 min. med dette spørgsmål. Lad dine minder flyde op til overfladen, i deres eget tempo. Bare sid med spørgsmålet, og lyt til dig selv. Du skal ikke ordne noget, ikke engang forstå noget. . . . . bare tillad denne søgning at bevæge sig gennem dig. Behandl dig selv med respekt og åbenhed, uanset hvilken følelse du får. Tårer, grin, ord, tanker, billeder, alle reaktioner er helt OK. Det eneste du skal gøre er at spørge dig selv: “Hvad har været hårdt for mig?” og så modtage svarene, som er bevidsthedsgaver.

Skriv det du får lyst til.

Denne øvelse kan du gøre, så ofte du vil, og med forskellige spørgsmål. Det får “gaver” til at blive synlige. Det er meget vigtigt at du håndterer, den viden du får med største ømhed, på samme måde som hvis du holdt øje med et lille barn, der skulle lære at gå. Ville du skælde det ud, for måden det lærer på? Eller ville du glæde dig over, barnets uskyldige ivrighed for at lære?

Læs hvad du har skrevet.

https://www.amazingfreedom.dk

Det er anderledes, at læse det, end at skrive det. At se dine ord, åbner vejen til at få et nyt perspektiv, og giver mulighed for at tilgå dine informationer på en ny måde. Min dig selv om,  at denne øvelse handler om at give dig selv fri, fra din sædvanlige trang til at forstå, forklare og rette på dig selv.

Husk hvad du husker, og føl hvad du føler!

Hvis du gerne vil være lykkelig, og føle dig fri, er accepten af dig selv og dine følelser, det første skridt.

Skriv en oplevelse, som var hård for dig.

Spørg nu: “Hvorfor var det hårdt?”

 Svaret er måske ikke så indlysende. Måske skal du lede lidt efter svaret, vente lidt. Der ligger ingen anklage af din reaktion i spørgsmålet, kun nysgerrighed.

Det helt rigtige for alle mennesker med behov for at få det bedre. 

Måske synes du det er et dumt spørgsmål, men selvom de fleste mennesker ville føle sig udfordrede af den samme situation, har alle deres egne, forskellige grunde til at det var hårdt. Spørgsmålet er ment som en hjælp til at se bedre, bevidstgøre og lyse på dine ubevidste grunde(overbevisninger) til din reaktion (følelse).

Gør øvelsen med 5 forskellige oplevelser der var “hårde for dig”. Se om du kan finde et lighedstræk eller en forbindelse mellem oplevelserne.

 

Glæd dig over denne mulighed for øget bevidsthed og udvikling,

Kærligst Rakel Højer – tankefeltterapi københavn får det bedste frem

admin Forfatter